Stoepkrijten bij Fort Vreeswijk slaat aan

De eerste woensdagmiddag- speelmiddag van Dorpshuis Fort Vreeswijk is een succes geworden! Het Stoepkrijt Festijn werd bezocht door enthousiaste jongens en meisjes. De jury beloonde de mooiste en kleurrijkste tekeningen met een mooie prijs.

De aftrap van de eerste kinderspeelmiddag op het Fort in de feestweek van Vreeswijk stond in het teken van tekenkunst op straat. De anders zo grauwe straatstenen werden nu kleurrijk en feestelijk: omgetoverd tot kunst op straat. De kinderen die er waren hadden veel plezier met elkaar en zetten hun beste tekenbeentje voor. Verschillende kinderen gingen dan ook met een prijsje naar huis.

Om te weten welke activiteiten kinderen willen op het Fort, is een soort onderzoekje bij de kinderen gedaan. Die suggesties zullen zeker terugkomen in toekomstige activiteiten. Daarnaast zullen er op gezette tijden door het team speciale themamiddagen worden georganiseerd.

Via een poster op de basisscholen in Nieuwegein zuid worden de eens per maand georganiseerde kinderactiviteiten op woensdagmiddag aangekondigd. De eerste woensdag in oktober is de eerstvolgende speelmiddag. Wanneer de belangstelling groeit zullen er meer woensdagmiddagen/ kinder-activiteitenmiddagen bijkomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk