Stichting Hospice Nieuwegein zoekt vrienden

In oktober jl. is de Stichting Vrienden Hospice Nieuwegein opgericht. Doel van de stichting is om zoveel mogelijk DONATEURS te werven, die bereid zijn jaarlijks minimaal € 25,- bij te dragen. Dit geld is nodig om het hospice te kunnen exploiteren.

Het hospice zal plaats bieden aan 3 tot 4 ernstig zieke mensen, met een relatief korte levensverwachting. In een huiselijke sfeer wordt zorg geboden door vrijwilligers en professionele begeleiders. Op deze wijze wordt aan mensen in hun laatste levensfase de mogelijkheid geboden om op een waardige wijze afscheid te nemen van het leven.

Vrijwilligers zijn 24 uur per etmaal beschikbaar om de gasten zorg en aandacht te geven Daarnaast ontvangt de gast in het hospice de nodige verpleegkundige zorg van de thuiszorgorganisatie. De medische zorg blijft in handen van de eigen huisarts. De Stichting hoopt op vele spontane reacties en kijken uit naar u als donateur!

Het bankrekeningnummer van de Stichting Vrienden Hospice Nieuwegein is 3380.11.161. Voor informatie kunt u terecht bij mevrouw J. Baardemans 030 – 60 213 80 of hospicenieuwegein@pen.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren