Sportief dagboek

Hans van Echtelt schrijft deze week in zijn ‘Sportief Dagboek: ‘Eigenlijk was ik van plan om zaterdagmiddag naar JSV tegen Deltasport te gaan kijken maar bijzondere omstandigheden maakten dat onmogelijk. Er stond nogal wat op het spel op sportpark Galecop, het was immers de eerste wedstrijd voor de nacompetitie. Maar ik moest tijdig bij een crematieplechtigheid zijn van een bevriende KNVB’er in Den en Rust waardoor ik geen getuige kon zijn van het verdienstelijke gelijkspel (2-2) dat JSV tegen de ploeg uit Vlaardingen boekte.’

‘Volgens mijn contactpersoon was JSV voor rust de iets mindere ploeg en kwam dan ook terecht met 0-1 achter. Maar in de tweede helft maakte topscorer Patrick Heesakkers er al snel 1-1 van en keerden de kansen. Zeker toen de gasten met een rode kaart werden geconfronteerd en dus met tien man verder moesten. Desondanks maakte de formatie van trainer Ton Pattinama die ook nog bij FC Utrecht voetbalde, er 1-2 van. Maar vlak voor tijd kon Daniel Makkee alsnog de gelijkmaker forceren. In de penaltyreeks die na afloop werd gehouden, toonde Deltasport zich de beste.’ Klik hier om naar de column te gaan van de in Vreeswijk geboren van Echtelt.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren