Katern

Sport- en beweegweek bij Dorpshuis Fort Vreeswijk

Van 20 t/m 26 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Vitaal Vreeswijk – een initiatief van het Dorsphuis Fort Vreeswijk – organiseert die week verschillende activiteiten voor jong en oud.

Zo is er o.a. een beweegparcours voor peuters, een survival run voor iets oudere kinderen, een fietstocht, salsadansen, koersbal en dansen op de stoel voor 65+ en mensen met dementie. De Sportweek is de aftrap van Vitaal Vreeswijk: samen bewegen met andere inwoners van de wijk.

De meeste activiteiten zijn gratis, voor een paar vragen we een kleine bijdrage (1 of 2 euro). Meer informatie en aanmelden kan via de website van Vitaal Vreeswijk.

Vitaal Vreeswijk
Het Dorpshuis is met Vitaal Vreeswijk gestart om meer Vreeswijkers lekker te laten bewegen. ‘Velen van ons hebben gemerkt hoe fijn bewegen is en dat je daar extra energie van krijgt. Ook zagen we dat veel mensen dat graag met anderen willen doen. Dat maakt het een stuk gezelliger! De Sport- en Beweegweek is een mix van activiteiten die sowieso al georganiseerd worden op het fort en nieuwe activiteiten. Zo is er voor iedereen wat wils!’

‘Het blijft niet bij deze ene week! We organiseren graag meer van dit soort activiteiten, zodat iedereen blijft bewegen. Daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Wil je ook meehelpen of heb je een leuk idee om te organiseren? Stuur dan een berichtje naar vitaal@fortvreeswijk.nl of bel met Marjon (06-41668935).’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk