Spoedwerkzaamheden: geen trams tussen Utrecht CS en Nieuwegein

Vanwege spoedcontrole van de bovenleiding rijden er op 5, 6, 8 en 9 augustus geen trams tussen Utrecht CS en Nieuwegein Zuilenstein. Voor de controle moet de spanning van de bovenleiding en is er dus geen tramverkeer mogelijk op dit traject. Tram 20 uit Nieuwegein-Zuid en tram 21 uit IJsselstein rijden niet verder dan de halte Zuilenstein in Nieuwegein. Ook tussen Utrecht CS Centrumzijde en P+R Science Park blijven trams rijden. Op de volgende dagen is er hinder:

  • Maandag 5 augustus de hele dag
  • Dinsdag 6 augustus de hele dag
  • Donderdag 8 augustus de hele dag
  • Vrijdag 9 augustus de hele dag

Alternatief vervoer
Maak tussen Utrecht CS en Nieuwegein gebruik van de reguliere buslijnen 65, 74 en 77. Reis vanuit IJsselstein of Nieuwegein-Zuid via Nieuwegein City en stap daar over, of reis vanaf halte Binnenstad met bus 195 en 295 naar Utrecht CS. Bussen 65, 74 en 77 stoppen naast de tramhaltes Vasco da Gamalaan, Kanaleneiland-Zuid en P+R Westraven.

Reizigers van en naar Kanaleneiland reizen met de reguliere buslijn 7. Deze stopt naast of in de buurt van de vervallen tramhaltes Graadt van Roggenweg, 24 Oktoberplein-Zuid en Winkelcentrum Kanaleneiland, en biedt op Utrecht CS en P+R Westraven aansluiting op bussen naar andere bestemmingen.

Reizen met een scootmobiel
Scootmobielen kunnen helaas niet in de vervangende bussen mee. Daarom bieden wij voor deze reizigers vervangend vervoer aan. Aanvragen kan via telefoonnummer 030-765 1242 (gebruikelijke belkosten).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren