Soep & Cultuur met Mixed Voices

Zondag 27 oktober aanstaande van 16.00-17.00 uur, treedt Mixed Voices Vianen op in het Dorpshuis in Vreeswijk. Zij zingen een gevarieerd repertoire van zowel pop als folk- en wereldmuziek. Het optreden vindt plaats in het kader van Soep & Cultuur, dat elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd.

De middag start met een voorstelling en wordt afgesloten met een kop huisgemaakte soep. Het volgende optreden staat gepland op zondag 24 november en staat speciaal in teken van onze lustrumweek. Country & Westernband Henk Wilmans zal dan het optreden verzorgen. De entree is € 2,-. Voor € 2,50 extra geniet je van een kop huisgemaakte soep.

Mixed Voices Vianen

Over Mixed Voices
Mixed Voices is een gemengd koor dat opgericht is in 1992 en waar met name het plezier in samen zingen voorop staat. Dat geldt niet alleen voor de optredens, maar zeker ook voor de repetities op dinsdagavonden. De meeste leden van het koor hebben naast de ambitie om als koorlid te groeien, ook de wens om met elkaar als groep steeds weer iets beter te worden. Het repertoire varieert van folk en pop tot wereldmuziek, dus denk aan California Dreamin’, Viva la Vida, Love shine a light en Oceaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk