Slechte eerste helft kost Geinoord 3 punten

Voetbal

Het leek wel of de spelers van Geinoord 1 zich pas na een peptalk in de rust, van trainer Hennie Snel, bewust waren van hun positie op de ranglijst. Geinoord had zich afgelopen zaterdag veilig kunnen voetballen door te winnen van Zuidvogels. Maar zoals gezegd, niets wees erop dat de spelers van Geinoord dat ook wisten. Slordig voetballend, gespannen spelend en niet op het scherpst van de snede strijdend kwam de Nieuwegeinse ploeg voor rust op een verdiende 0-1 achterstand.

Ondanks een ander instelling in de tweede helft en een drietal goede kansen kwam er in de stand geen verandering meer.

Na de wedstrijd moest Geinoord ook nog vernemen dat concurrent Zwaluwen ’30 gewonnen had. Alles komt nu op de laatste wedstrijd aan, uit bij Amstelveen. Bij een overwinning is Geinoord veilig.

Ze hebben dus nog alles in eigen hand. Maar ja, dat wordt al weken gezegd…….

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren