Sinterklaas toernooi bij de PVN werd een geslaagd feest

Zondag 26 november jl. organiseerde de evenementencommissie van de Petanque Vereniging Nieuwegein (PVN) het jaarlijks terugkerende Sinterklaastoernooi. De opkomst was weer prima te noemen. Met 56 boulers werden er drie ronden gespeeld. Gabri van der Wijden, pas lid bij de PVN, werd de verassende winnaar. Harm de Lange en Daan van der Klift eindigden met een gelijke stand. Er moest dus nog een extra boule gegooid worden, om te bepalen wie uiteindelijk tweede en derde werd. Harm gooide de boule dichterbij het butje dan Daan. Dus Harm werd tweede en Daan derde.

SintSint

Na het boulen had de organisatie een spel bedacht om de tijd door te brengen tot de maaltijd zou beginnen. Er werd een pub quiz gespeeld en zo te horen na afloop, werd dit idee door iedereen leuk gevonden. Sinterklaas en Piet mochten de vragen op noemen en uiteraard kwamen hier ook winnaars uit, zie foto. De leden waren onderverdeeld in 7 tafels. Na het spel werden Sint en Piet uitgezwaaid en ging men aan tafel genieten van een heerlijke Lasagne maaltijd verzorgd door de keuken van onze bar La Mène.

Tussendoor werd Cor van Galen nog bij de Sint geroepen en in het zonnetje gezet. Cor is bijna dagelijks in het Petanquecentrum te vinden, om alle dingen die er dagelijks zijn te doen en af te handelen. Hij kreeg uit handen van de Sint een bosje bloemen en een leuke ingelijste foto van hemzelf op de tractor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren