Sigarettendief op heterdaad betrapt

Een sigarettendief werd op donderdagavond 17 januari op heterdaad betrapt en aangehouden. Zijn maatje ging ervandoor en werd even later ook aangehouden. Rond 19.15 uur zag een medewerker van een winkel aan de Grote Wade dat een man meerdere sloffen sigaretten uit een stelling pakte, die in een grote tas stopte en de winkel uit wilde lopen. De medewerker pakte hem beet en wist met de hulp van een collega de verdachte, een 26-jarige man uit Staphorst, onder controle te krijgen. Hij bleek de tas met twintig sloffen sigaretten te hebben volgeladen.

Een andere man, die kennelijk bij de verdachte hoorde, ging er in een auto vandoor. De politie werd gewaarschuwd en agenten keken uit naar de auto. Zij zagen die op de Laagravenseweg rijden en gaven de bestuurder een stopteken. Vervolgens hielden zij deze verdachte, een 25-jarige man uit Breukelen, aan.

Agenten brachten beide verdachten naar het politiebureau. Het tweetal bleek op zaterdag 12 januari eveneens meerdere sloffen sigaretten bij dezelfde winkel te hebben gestolen. Dat was toen door bewakingscamera’s vastgelegd. Beide mannen zijn voor nader onderzoek vastgezet.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren