Sexclub aan de Hildo Kropstraat?

De Hildo Kropstraat in Nieuwegein straalt niet bepaald een sfeer uit waarvan je kunt zeggen dat het een plek is van goed vertoeven. Onlangs vestigde zich er een bedrijf met oude auto’s en daarnaast een oud pand met wat snookerzalen. Daar tegenover zit de Nettorama.

De gemeente heeft de vergunningaanvraag in behandeling genomen om in hetzelfde gebied een sexinrichting te laten exploiteren omdat deze beroepsuitoefening sedert 2000 een legale bedrijfstak is. Kennen wij nog de Kruyderlaan en wat daar plaats vond? De eigenaar R.S. kreeg zevenenhalf jaar gevangenisstraf voor onder meer vrouwenhandel, wapenbezit en handel in drugs. We houden het in de gaten en weten dat de nieuwe aanvraagster die al een sexinrichting in Rotterdam heeft op de vingers is getikt wegens het hebben van illegale prostituees.

Geinteresseerden kunnen binnenkort naar de Hildo Kropstraat 14 als de vergunning wordt gegeven. Burgemeester C. de Vos beslist uiteindelijk tot het afgeven van de vergunning. Doet u mee aan onze ‘poll’ hier in de rechterbalk op de homepage?

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren