Serious Request Nieuwegein

Voor de tweede keer zal in Nieuwegein een variant plaatsvinden van Serious Request. De Nieuwegeinse versie, georganiseerd door de deejays van On Air Radio zal van vrijdag 19 december tot en met zondag 21 december plaatsvinden op Cityplaza. De bedoeling is om 6.500 euro op te halen voor het Rode Kruis. Het lokale ‘glazen huis’ komt 19, 20 en 21 december op de Markt te staan. Wethouder Johan Gadella zal het startschot geven van deze goede doelenactie en wethouder Martijn Stekelenburg sluit af.

Met deze actie steunen zij Serious Request van 3FM. De Nieuwegeinse initiatieven stromen inmiddels binnen. 3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

De On Air Radio deejays roept Nieuwegeiners op om tijdens die dagen voor kerst bij het “Glazen Huis” te komen om te doneren, actiegelden te brengen en toe te lichten, verzoeknummers aan te vragen, optredens te verzorgen of diensten en producten aan te bieden of juist te kopen.

Alles kan in december beluisterd en bekeken worden via www.onairradio.nl. Nu al meteen op de hoogte blijven kan via www.facebook.com/seriousnieuwegein en kan je niet langskomen maar wil je wel doneren, dan kan dat via www.kominactie.nl/seriousnieuwegein. Een actie aanmelden kan via serious@onairradio.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk