Seniorenfietsclub zoekt nieuwe kopman of -vrouw

Nieuwegein telt meerdere fietsclubs met enthousiaste zestigplussers die wekelijks samen een mooie fietstocht maken. Uiteraard met een gezellige koffiestop tussendoor. Het gaat om de fietsclubs Nieuwegein Zuid en de Fietsclub De Partner.

Meerdere fietsclubs zoeken een nieuwe kopman of kopvrouw: iemand die de wekelijkse fietsroute van rond de 25 km uitzet en uiteraard zelf ook meerijdt. Eerst eens een keer meerijden met de fietsclub kan natuurlijk ook.

Fietsclub Nieuwegein Zuid
De Fietsclub in Nieuwegein Zuid heeft haar wekelijks tocht op de dinsdagmiddag. Deze start om 13.00 uur en vertrekt vanaf Buurtplein Zuid aan de Ratelaar37. Er fietsen voornamelijk elektrische fietsen mee in een rustig tempo.

Fietsclub De Partner
Fietsclub De Partner houdt haar wekelijkse tochtje op de maandagmiddag. Deze start om 14.00 uur en vertrekt vanaf De Partner aan de Nedereindseweg 401 A. De fietsclub gaat het hele jaar door, weer of geen weer! Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon aansluiten. 

Elke eerste maandag van de maand vertrekken er twee groepen: de lange fietstocht (vanaf 60 km) vertrekt om 11.30 uur, de korte tocht (ongeveer 25 km) vertrekt om 13.00 uur.

Wil jij deze koppositie overnemen? Neem voor meer informatie contact op met buurtsportcoach Bart de Waardt. Zijn e0mailadres is: b.dewaardt@sportidnieuwegein.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06 81 72 80 22.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk