Schoonspringers Aquarijn winnen zeskampcompetitie

De zeskamp schoonspringen is een serie van 6 wedstrijden tussen 6 clubs uit heel Nederland. Elke club mag per keer 8 deelnemers inschrijven, de beste 5 springers per serie ontvangen punten voor de club. Bij aanvang van de laatste wedstrijd in deze competitie keken de schoonspringers van Aquarijn tegen een achterstand van 12 punten aan met De Dolfijn uit Amsterdam. Een pittige opdracht voor de schoonspringers van Aquarijn. Met een sterke ploeg nam Aquarijn deel aan deze finale wedstrijd in Alphen aan den Rijn bij de organiserende vereniging AZC Electrolux.Bij de jongste leeftijdsgroep waren dit keer geen deelnemers van Aquarijn maar vanaf serie 2 waren de schoonspringers van Aquarijn niet meer te stoppen. Bij de 10 en 11 jarigen veroverde Ismaëlle Derksen de gouden medaille en wist Susanne Klooster met een nipte voorsprong op nummer 3 de zilveren medaille te behalen. Bij de 12 en 13 jarigen was er zelfs goud, zilver en brons voor Aquarijn, door respectievelijk Stijn Swinkels, Lisa Klooster en Kirsten Veltman. Naast deze medailles maakte Aquarijn in deze 2 series al een behoorlijk inhaalslag op de nummer 1 in het klassement De Dolfijn.In serie 4 en 5 waren er wederom medailles voor de Aquarijners. Linda Taal behaalde goud bij de 14 jaar en ouder categorie en Anouk Wagenmans behaalde in de laatste serie, met de gevorderde springers de bronzen medailles. Vandaag werden maar liefst 7 medailles behaald en 54 punten voor het verenigingsklassement. Over 6 wedstrijden behaalde Aquarijn 9x goud, 7x zilver en 7x brons. Met dit resultaat is Aquarijn met overmacht de winnaar van de zeskamp wisselbeker die in ontvangst werd genomen door alle deelnemers van vandaag.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren