Schizofrenie: Steun voor familieleden en partners

Op 19 maart 2003 start Altrecht een ondersteuningsgroep voor familieleden en partners van mensen met Schizofrenie. De groep bestaat uit 5 bijeenkomsten, die plaatsvinden in Utrecht.

De groep is bedoeld voor familieleden en partners, die behoefte hebben aan handreikingen voor het omgaan met degene met Schizofrenie, en met de gevolgen van Schizofrenie in hun leven. Onderwerpen die aan de orde komen, zijn: ‘Omgaan met iemand met Schizofrenie’, ‘Vasthouden van eigen bezigheden’, ‘Omgaan met een naderende crisis’, ‘Omgaan met reacties uit de omgeving’ en ‘Steun vragen’. Uit eerdere groepen blijkt dat de uitwisseling van ervaringen bijzonder waardevol wordt gevonden door deelnemers.

De groep komt bij elkaar op de woensdagen 19 en 26 maart, 2, 9 en 23 april van 19.00 tot 21.30 uur op de Nieuwe Houtenseweg 2 te Utrecht. Deelname is € 12,00 per persoon. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Preventie Altrecht, telefoon 030 – 69 991 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren