Scheurkalenderactie voor Voedselbank Nieuwegein/IJsselstein

Afgelopen week heeft de Voedselbank in Nieuwegein de scheurkalenders in ontvangst mogen nemen voor haal deelnemers. Deze actie is mogelijk gemaakt door het Kemp Fonds van de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) in Nieuwegein en Vianen. Aanwezig waren Cor van Dalen, voorzitter van de Voedselbank in Nieuwegein/IJsselstein. Henk Valkenet van de KBO en Angelique Schenk van de Bruna op het Muntplein, zij heeft de kalenders geleverd en feestelijk ingepakt. De deelnemers hebben de kalender in hun pakket mogen ontvangen.

Henk Valkenet van de KBO: ‘Wat begon met een idee tijdens het stofzuigen, is in heel korte tijd uitgegroeid tot een actie die met enthousiasme is ontvangen. Onze KBO-afdeling beschikt sinds een jaar over het zogenoemde Kemp Fonds, een fonds van waaruit we speciale activiteiten financieren. Dit jaar hebben we de Voedselbanken van Nieuwegein, Vianen en Leerdam verrast met een schenking van scheurkalenders 2021 voor hun deelnemers.’

Op de foto de overdracht in Nieuwegein (met Angelique Schenk van de Bruna, Cor van Dalen van de Voedselbank en Henk Valkenet van de KBO) te zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren