Schansen Noord en Zuid in Fokkesteeg vieren feest komend weekend

Het is feest aankomende zaterdag feest in Fokkesteeg. Dan wordt gevierd dat de werkzaamheden van Betere Buurten klaar zijn. Het wijknetwerk en de projectleiders van Betere Buurten willen dit zaterdag 13 mei vieren met de bewoners van de wijk. Graag horen zij wat je als bewoner vindt van al die vernieuwingen tijdens het feest dat begint om 12.00 uur. Met het feest willen de betrokken partijen alle buurtbewoners bedanken voor het meedenken, een ieders betrokkenheid en vooral het geduld!

Kom gezellig langs en ontmoet andere buren! Helemaal af is het nog niet, de werkzaamheden aan de Lemsterschans moeten nog uitgevoerd worden. Dat gebeurt als appartementengebouw De Groene Trappen klaar is. Het feest is gratis en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

12.00 uur: Buzz skelter rijden in voetbalkooi achter basisschool de Schouw
Stap op een skelter met reusachtige prachtige insecten die bewegen als jij trapt. Rond de voetbalkooi wordt een klein parcours gemaakt met in- en uitstaphaltes. Kinderen mogen verkleed komen! Ook kun je smullen van een ijsje!

14.00 uur: Plein Bingo op het plein aan de Hoornseschans
Kom een gebakje eten bij de fontein. Met gratis pleinbingo in samenwerking met Wijknetwerk Fokkesteeg. Er zijn mooie prijzen te winnen.

16.00 uur: Muzikale optredens op speelveld Mokerschans/Havelterschans
Geniet van een frietje terwijl verschillende muzikanten uit Fokkesteeg optreden. Met Sinniwavi, Orange Fred en Willy Iskander.

Lees hier meer over de werkzaamheden in Fokkesteeg Noord en Zuid. Aan het eind van 2018 startte het Betere Buurtenproject in Schansen-Noord. Ruim een jaar werkten de ontwerpers samen met bewoners aan het ontwerp voor de buurt. Toen  de plannen technisch waren uitgewerkt, was er een aannemer gevonden en is het grote werk begonnen in de wijk Fokkesteeg. Alle bestrating, de stoepen, de drempels en veel van het groen werd vernieuwd. De buurt kreeg een ander gezicht en is nu weer klaar voor de toekomst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk