Romige penne met asperges

Mei en juni zijn de maanden waarin de aanvoer van asperges het grootst is. In de rubriek ‘Koken met PEN’ laat Olga Hansen zien dat je binnen een half uur een eenvoudig, maar zeer smakelijk recept op tafel kunt krijgen. Deze week heeft Olga nog een recept met asperges, nu kan het nog. Deze combinatie van asperges, pasta en kaas geeft een zacht, romig gerecht, dat uit weinig ingrediënten bestaat en snel klaar is. Het recept voor deze week is voor 3 à 4 personen, maar is natuurlijk ook te bereiden voor meer personen.In de rubriek ‘Koken met PEN’ geeft Olga Hansen wekelijks een kijkje in haar keuken. Lekkere recepten die ook nog eens on-line te bestellen zijn bij het winkelcentrum TopTown Nieuwegein op internet. Eet smakelijk! Wijn advies van de hoofdredacteur: een ronde, fruitige iets kruidige witte wijn, een Pinot Blanc uit de Elzas!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk