Ravage op de A.C. Verhoefweg

Op maandagmiddag rond 17.20 uur had het verkeer veel hinder van een frontale botsing op de A.C. Verhoefweg. Op de kruising A.C. Verhoefweg – Taludweg – Galecopperlaan raakte twee personenauto’s met elkaar in botsing waarbij één van de bestuurders een verkeerslichtmast ramde waardoor deze half naar beneden kwam.

De politie had de kruising gedeeltelijk afgezet waardoor het verkeer tijdens de spits niet snel weg kon. De bestuurder van de Volkswagen Golf, komende uit de wijk Galecop, kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de andere personenauto moest geholpen worden door ambulance personeel vanwege pijn in de borststreek. Achteraf bleken de verwondingen mee te vallen maar moest toch voor controle naar het ziekenhuis.

Gedurende de spits heeft het verkeer hinder ondervonden van de ravage en bleef de politie het verkeer regelen. Klik hier voor fotos. De oorzaak van het ongeval was dat de auto, komende uit de wijk Galecop het rode verkeerslicht negeerde. De bestuurder heeft hiervoor een bekeuring gekregen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren