Ramon van Ede pakt ritzege in Numansdorp

Afgelopen maandag 6 juni was er een junioren wielerkoers in Numansdorp. Het was een mooi parcours met een mooie lange rechte finishstraat. Voor de rest lagen er overal klinkertjes en een dijkje waar je op en af moest. Er stonden een flink aantal junioren aan de start waaronder Sjors Spaargaren met een dubbele overwinning in het weekeinde.
Tijdens de koers werd er hard gereden en waren er verschillende uitlooppogingen. Zo’n beetje halverwege koers, toen er net een aantal jongens teruggepakt werden, plaatste Stadionrenner Ramon van Ede een demarrage en kreeg een paar sterke renners mee. Het peloton zag dat ook en liet ze niet gaan. Binnen een ronde werden ze weer teruggepakt.
Met nog een paar ronden te gaan demarreerde van Ede opnieuw. In korte tijd had hij een flinke voorsprong op het peloton en kreeg hij op het laatste rechte stuk de koploper in het vizier. Op honderd meter van de finish ging van Ede er op en er over en als winnaar van de koers over de streep. Een mooie overwinning voor Ramon van Ede en z’n trainer Ab Nederlof.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren