R. van Ede, ‘RABOBANK-renner van het jaar 2003’

De Wielervereniging Het Stadion heeft recentelijk de ‘RABOBANK-renner van het jaar 2003’ gehuldigd. De winnaar van dit klassement is Robbert van Ede geworden.

Robbert is een talentvolle jonge wielrenner die in 2004 zijn laatste jaar bij de jeugd, in categorie 7 (14jr.), zal rijden.

In 2003 heeft Robbert bij veel wedstrijden bij de voorsten meegestreden. Hij is zowel actief bij het veldrijden als op de weg. Door een sleutelbeenbreuk moest Robbert het Nederlands Kampioenschap in het veld aan zich voorbij laten gaan. In het ‘RABOBANK-renner van het jaar’ klassement worden aan alle wedstrijden, die door de renners van WV Het Stadion in een seizoen worden gereden, punten toegekend. De renner met de meeste punten, in dat jaar, is de beste en regelmatigste renner en dus “RABOBANK-renner van het jaar”.

De RABOBANK sponsort de jeugd (8-14jr.) en ook de nieuwelingen 15-16jr.) van Het Stadion. Dat dit zijn vruchten afwerpt blijkt wel uit de top-10 van het ‘RABOBANK-renner van het jaar’ klassement waarbij de eerste 3 plaatsen bezet worden door nieuwelingen en jeugd. Met de wielervereniging Het Stadion zit het voorlopig dus wel goed.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren