Prijswinnaars 20 jaar winkelcentrum De Batau

Blue Diamond Riem de Wolff maakte op de laatste dag van de pasar malam op winkelcentrum De Batau de prijswinnaars bekend van de stempelactie. De winkeliersvereniging had een aantal mooie prijzen weg te geven. De hoofdprijs, een reis naar Bali voor twee personen inclusief 500,00 euro zakgeld ging naar T.Ancion uit Nieuwegein.

De tweede prijs was Riem de Wolff zelf. Hij gaat binnenkort voor zes personen bij de winnaar A.Schotveld uit Nieuwegein thuis koken. De derde prijs, een Giant EZB Revive fiets ging naar de familie Leutscher uit Nieuwegein. Mevrouw Kruithof won de vierde prijs; twee minuten gratis winkelen bij Super de Boer.

T.Tientjes won een Home Cinema set en de zesde prijs, gedurende een jaar om de week een bos bloemen thuisbezorgd ging naar de familie Van Ingen uit Nieuwegein.

De zevende tot en met elfde prijs, een fototoestel, gingen naar de Familie Pothof, de familie Geurtsen uit Nieuwegein, de familie Bouwman, P.Rijntjes en J.Rijntjes Tito uit Nieuwegein. De twaalfde tot en met de 24-ste prijs, twee vrijkaarten voor Dierenpark Amersfoort, gingen naar J.de Vreeze, D.Peys, S.Boer, mevrouw Paula uit Utrecht, H.Knijff, I Klunder, de familie Wesselman, Th.Verhoef, familie Hack, R.Dekker, W.Cousijn, N.Geraerts en E. Brons , allemaal uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk