Prijsuitreiking Kraak de Kluis op WC Galecop

Afgelopen weekend op winkelcentrum Galecop in Nieuwegein zijn er tijdens een sfeervolle prijsuitreiking verschillende winnaars van de Kraak de Kluis bekendgemaakt. De hoofdprijs, een reis naar Euro Disney t.w.v. € 500,-, is uitgereikt door Mariëlle de Weijer van kapsalon Hair2 namens de winkeliersvereniging . Naast de hoofdprijs zijn er verschillende boodschappenpakketten en waardebonnen gewonnen. Alle winkeliers deden enthousiast mee met de actie en de prijswinnaars waren erg gelukkig met de gewonnen prijzen.

Van 30 oktober t/m 5 november zijn er bij de winkels op winkelcentrum Galecop flyers uitgedeeld waarmee de consument mee kon doen met de actie Kraak de Kluis. Uit alle deelnemers zijn na loting 30 consumenten als winnaars uit de bus gekomen. Deze winnaars mochten tijdens de prijsuitreiking een sleutel kiezen en proberen of deze sleutel de imposante kluis zou openen. Verschillende keren werd de goede sleutel gekozen en mocht de consument een mooie prijs uitkiezen. De prijzen werden door de deelnemende winkeliers ter beschikking gesteld.

Alle prijswinnaars werden op een podium in het zonnetje gezet. Dat de Kraak de Kluis actie van winkelcentrum Galecop enthousiast werd ontvangen door het winkelend publiek in Nieuwegein bleek uit het grote aantal aanwezigen bij de prijsuitreiking.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk