Prijsuitreiking kleurwedstrijd Wijkhuis De Steeg

Woensdag 18 november j.l. was het dan zover! De prijsuitreiking van de kleurwedstrijd van Wijkhuis De Steeg. De wedstrijd werd gehouden ter ere van het 1-jarig bestaan van de lunchroom aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg.

Véronique Vermeulen van Wijkhuis De Steeg: ‘Prachtige kleurplaten waren er ingeleverd, sommige zelfs echte kunstwerken.’ Onder het genot van wat lekkers en in aanwezigheid van ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zussen werden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De 1e prijs in de leeftijdscategorie 4 tot en met 6 jaar ging naar Amber. Zij won het verrassingspakket van speelparadijs Monkey Town. De 2e prijs was voor Marilou, Ysanne won de 3e prijs. Beiden ontvingen een leuk cadeau-pakketje van Albert Heijn.

In de leeftijdscategorie 7 tot en met 11 jaar was er een gedeelde 1e plaats. De broers Kean en Milay wonnen een dagje zwemmen in zwembad Merwestein. De 2e prijs was voor Sanne, Lindsey ging naar huis met de 3e prijs. Ook zij ontvingen een cadeaupakket van Albert Heijn.

Voor alle andere deelnemers lag er een heerlijke chocoladeletter klaar. De kleurwedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door zwembad Merwestein, overdekt speelparadijs Monkey Town en Albert Heijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk