Postkantoor Muntplein opent op 9 september

Donderdag 9 september 2004 zal het vernieuwde postkantoor in Drogisterij Sebas geopend zijn. Om alles goed te kunnen verhuizen is op 8 september het oude postkantoor gesloten.

De diensten die het nieuwe postkantoor zal aanbieden verschilt niet van hetgeen u gewend was. Het postkantoor is goed te bereiken daar het rechts voorin de winkel is gesitueerd. In de oude vestiging zal volgende week een verbouwing plaats vinden waarna Bruna zijn intrek neemt. Wat niet verhuisd is de Pin Automaat maar zal tijdens de verbouwing enkele weken gesloten zijn. Om toch te kunnen pinnen staat het team van Postkantoor Sebas voor u klaar, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Om plaats te maken voor het postkantoor is Drogisterij Foto Sebas zodanig aangepast dat het geboden assortiment is gebleven. Wat nieuw is voor het postkantoor Muntplein is dat er een openstelling is op de zaterdag van 9.00 – 13.00 uur. De openingstijden zijn alsvolgt; maandag 12.00 – 17.30 uur, dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur en zaterdag van 9.00 – 13.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk