Politie zoekt getuige(n) ongeval

De politie zoekt mogelijke getuigen van een ongeval dat plaats heeft gevonden op zondagavond omstreeks 20.00 uur op de kruising Schakelstede met de Noordstedeweg.

Een 26-jarige man uit Nieuwegein reed op zijn snorfiets over Schakelstede en naderde de kruising met de Noordstedeweg. Op dat moment zag hij dat er een bestuurder van een witte personenauto uit tegenovergestelde richting eveneens de kruising naderde. De snorfietser zag dat die bestuurder vanaf de Noordstedeweg rechtsaf Schakelstede wilde oprijden, maar vermoedelijk door te hoge snelheid in een slip raakte en op hem afkwam. De snorfietser moest om een aanrijding te voorkomen hierdoor sterk uitwijken en kwam hierbij ten val.

De Nieuwegeiner raakte kennelijk buiten bewustzijn. Passanten troffen de man liggend op straat aan naast zijn beschadigde snorfiets. De man werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij een gebroken pols en diverse schaafwonden had opgelopen. De bestuurder van de personenauto reed na het ongeval door.

De politie vraagt getuige(n) kontakt op te nemen. Zij kunnen bellen met het bureau Nieuwegein, telefoon 0900 8844.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren