Pieremachocheltocht en Bootjesdag in Vreeswijk op 7 september gaan niet door

Op de eerste zaterdag in september worden in Vreeswijk traditiegetrouw de Pieremachocheltocht en bij Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113 de Bootjesdag voor de kleintjes georganiseerd. Dit jaar gaan helaas zowel de Pieremachocheltocht als de Bootjesdag niet door. ‘Toch staan we niet helemaal met lege handen en is het zeer zeker de moeite waard om naar Vreeswijk te komen’ aldus de organisatie.

Authentieke Dag
Zaterdag 7 september is er in het oude schippersdorp weer de Authentieke Dag. Dan laten vanaf 10.00 uur weer vele tientallen oldtimers – van bromfiets tot vrachtwagen – zich bewonderen. Die dag is ook het Theehuys bij de Museumwerf met het gezellige binnen- en buitenteras langs de Vaartse Rijn weer geopend voor een hapje en een drankje. Het Theehuys is goed bereikbaar over het water.

Authentieke markt
Bezoekers kunnen van 10.00 uur tot 16.00 uur genieten van allerlei kraampjes met o.a. lekkernijen en oude ambachten. Daarnaast is het natuurlijk goed toeven op één van de vele terrassen die Vreeswijk rijk is. Ook muziek zal niet ontbreken. De markt vindt u op de Koninginnenlaan voor de Barbera Kerk en aan het begin van de Dorpsstraat

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren