Personeelsstop I.D. Banen

Voor de commissie A.B.Z. van 24 september 2003 is het jaarverslag 2002 van de Stadswacht ter inzage gelegd. Na lezing daarvan is opnieuw duidelijk welke belangrijke rol deze organisatie inmiddels in onze gemeenschap speelt. Niet alleen winkeliers in Cityplaza maken dankbaar gebruik van de aanwezigheid van de Stadswachten, maar ook hun aanwezigheid op tal van andere plaatsen vermindert het gevoel van onveiligheid bij veel burgers van Nieuwegein.

‘Jammer is dat de inzet van de 6 Stadswachten, die inmiddels de BOA opleiding hebben afgerond, pas in de loop van dit jaar kan worden geëffectueerd, want er wachten veel nuttige taken op deze medewerkers.’ aldus de fractie van de PVDA.

Het heeft de fractie van de PVDA Nieuwegein dan ook zeer verbaasd dat zij in het jaarverslag moest lezen dat er in 2002 een personeelsstop voor de I.D. banen is afgekondigd zodat er nu reeds meer dan een jaar geen nieuwe medewerkers in dienst kunnen worden genomen. De afspraak in de commissie SOC is gemaakt dat in de 2e helft van dit jaar over de I.D.Banen verder zal worden gesproken, zodat de afgekondigde personeelsstop daarmee in strijd is. De fractie van de PVDA heeft daarom vragen gesteld aan het college van B & W.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk