Pasar Malam een groot succes

Winkeliersvereniging De Batau hield afgelopen vrijdag en zaterdag een Pasar Malam vanwege haar 20-jarig bestaan. Ondanks een enkele bui was het een sfeervolle geheel.

Op het Muntplein waren enkele restaurants gebouwd waar heerlijk Javaans en Indonesisch kon worden gegeten. Door de oosterse sfeer waande je je even niet in Nieuwegein. Op een groot podium trad op vrijdag onder andere Blue Diamond Riem de Wolff en The Night Breakers op, toonden kinderen ‘s avonds de prachtigste kleren en gaf Riem de Wolff ook nog een kookdemonstratie waarbij hij het zingen niet kon laten. Burgemeester Cor de Vos hield een toespraak waarin hij aangaf een Pasar Malam een goed initiatief te vinden van de ondernemers van De Batau, omdat daar verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Ook gaf hij aan het een goede zaak te vinden dat organisator Wout Nijland de pasars die hij organiseert, heeft verbonden aan een goed doel. Hij ondersteunt met een deel van de opbrengst drie papua hulporganisaties.

Op zaterdag traden verschillende groepen op zoals Ger Sinai & The Jeans en Hawaiian Treasure. Vanuit het hele land bezochten mensen afgelopen weekend de pasar.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren