Partij van de Arbeid in gesprek met kiezers

Na de verkiezingsnederlagen bij de Gemeenteraadsverkiezingen en de Tweede Kamer verkiezingen gaat de PvdA het gesprek aan met zijn kiezers. Op woensdag 3 juli aanstaande is iedereen die de PvdA een warm hart toedraagt van harte welkom op een afdelingsbijeenkomst.

Ze willen dan met u het gesprek aangaan over de verkiezingsnederlagen en de conclusies die ze daaruit moeten trekken. Een van de aanwezigen is daar Diederik Samsom, hij stond op plaats 33 voor de Tweede Kamer verkiezingen en was tot voorkort woordvoerder van Greenpeace. Hij heeft een frisse kijk op het werk als volksvertegenwoordiger en een interessant voorstel over hoe in de PvdA de lijsttrekker moet worden aangewezen.

Ook zal Guido Bamberg verslag doen van de bijeenkomst van het Politiek Forum in Utrecht, kort na de Tweede Kamer verkiezingen. Daarnaast is het vooral de bedoeling veel ruimte voor discussie met u te hebben. Want iedere stem telt in de PvdA. De bijeenkomst is in buurtcentrum ‘De Boog’ en begint om 20.00 uur. Meer over politiek in Nieuwegein vindt u op de politieke pagina’s op Uw Digitale Stad Nieuwegein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren