Oud college onder burgemeester Cor de Vos op reünie in Dordrecht

Vrijdag 7 april jl. waren oud collegeleden onder burgemeester Cor de Vos bijeen in Dordrecht. Dat resulteerde in een leuke foto, een foto voor de rubriek ‘Foto van de week. Deze foto kregen wij van oud chauffeur Jaap Lith die ook mee gaat tijdens het, als ‘t meezit, jaarlijks uitje.

Het idee van de reünie werd geopperd door de oud chauffeur van burgemeester Cor de Vos, Jaap Lith. Cor de Vos stopte op 1 mei 2011 al zijn werkzaamheden. In 2018 hebben wij als redactie ook al een foto binnengekregen en maakte onze redactie een prachtige videoreportage van de ontmoeting in het wijnfort Jutphaas. En verleden jaar? Dat zien we hier.

Op de foto staan van links naar rechts: Eveline van Linge, Helen Adriani, Piet van Elteren, Jaap Lith, Wouter Kolff, Hennie van Randwijk, Carla Breuer, Bert Lubbinge, Cor de Vos, Hans Reusch en Johan van Everdingen. Afwezig dit jaar was Martin Monrooy wegens griep.

Hennie van Randwijk: ‘Een mooie reünie in ontspannen sfeer. Met groot plezier kijken wij terug op de mooie college-jaren die wij met elkaar hebben beleefd en meegemaakt onder voorzitterschap van voormalig Burgemeester Cor de Vos. Deze jaarlijks terugkerende ontmoeting met elkaar houden wij op wisselende locaties. Nu was het in Dordrecht bij burgemeester Wouter Kolff en volgend jaar zijn we te gast bij Johan van Everdingen in Cabauw.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk