Oproep getuigen woningdiefstal

Op vrijdagavond omstreeks 17.30 uur kreeg de politie een melding van een woningdiefstal, waarbij een getuige 4 personen op diezelfde middag in de flat had gezien.

In een flatwoning aan het Van Herwijnenplantsoen is op vrijdagmiddag tussen 15.45 en 17.35 uur ingebroken. Een getuige had diezelfde middag een drietal personen met een kind bij haar voor de deur zien staan. Toen zij vroeg wat ze daar deden, zeiden de verdachten dat ze iemand zochten en gingen vervolgens weg. Op diezelfde middag is er ingebroken in een andere woning in de flat.

De drie personen zagen er als volgt uit: Een man met licht getinte huidkleur, ongeveer 1.80 meter lang, tussen de 30-35 jaar oud. Hij droeg een spijkerbroek, zwarte trui en een zwarte jas. De twee vrouwen waren tussen de 20-25 jaar oud en hadden lang zwart haar. Zij hadden een kind bij zich van ongeveer 3 jaar oud. De getuige verklaarde deze personen vaker te hebben gezien in de omgeving van het winkelcentrum Makado en Cityplaza.

De politie vraagt getuigen van deze diefstal en/of personen die denken het signalement te herkennen contact op te nemen met de politie district Lekstroom, bureau Nieuwegein, op telefoonnummer 0900-8844.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren