Oproep getuigen

Donderdag 21 juli vond bij een bedrijf aan de Limburghaven een poging inbraak plaats die leidde tot bedreiging en zware mishandeling. Politieonderzoek heeft nog niet tot aanhoudingen geleid. De politie vraagt nu hulp van getuigen.

Donderdag 21 juli omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat beveiligingsmedewerkers vermoedelijke inbrekers hadden betrapt bij een bedrijf aan de Limburghaven. De inbrekers waren weggereden in een donkerkleurige Audi A8 met valse kentekenplaten (62-JZ-FV). Toen de politie ter plaatse kwam, waren de inbrekers al weg en bleek dat zij nog niet hun slag hadden geslagen.

Één van de beveiligingsmedewerkers zag kort hierna dezelfde Audi rijden op de kruising Marconibaan / Hollandbaan. De bestuurder en een inzittenden van de Audi stopten abrupt voor de auto van de beveiliging, stapten uit en bedreigden de medewerkster. Op dat moment kwam de tweede beveiligingsmedewerker in de auto aangereden. De aandacht van de verdachten werd verlegd naar de tweede auto en de verdachten volgden de tweede beveiligingsmedewerker richting de Weg van de Binnenvaart. Daar drukten zij hem met hun Audi van de weg en vervolgden de verdachten hun weg richting rijksweg A27. De Audi is hierbij zeer waarschijnlijk beschadigd op verschillende plaatsen. De medewerker moest zich met hoofdletsel en gekneusde ribben laten behandelen in het UMC. De technische recherche en regionale verkeersdienst van de politie stelden diezelfde nacht nog een onderzoek in. Ook werd in de omgeving gezocht naar de Audi. Het onderzoek heeft nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten. In het belang van het onderzoek is niet eerder berichtgeving over het incident gemaakt.

Getuigen worden verzocht te bellen met de politie van het district Lekstroom (0900-8844). Mogelijk dat getuigen weten waar een beschadigde Audi staat of deze ter reparatie aangeboden hebben gekregen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren