Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse

Vanaf vrijdag 16 maart zal op Tennisvereniging Rijnhuyse voor de vierde maal het Open Jeugdtoernooi plaatsvinden. Tot en met zondag 25 maart wordt er in verschillende leeftijdscategorieën gestreden.

Dit jaar is het aantal inschrijvingen fenomenaal hoog. Meer dan 250 kinderen schreven zich dit jaar in. Veel van deze kinderen schreven zich in voor zowel de enkel als de dubbel. Vooral de jongensenkel t/m 12 en t/m 14 is favoriet. ‘In die laatste categorie hebben maar liefst veertig kinderen ingeschreven. Wat opvalt is dat dit jaar ook bijna alle dubbelcategorieën door kunnen gaan. Waar vorig jaar met name in de jongere groep nog niet veel animo was voor een dubbelpartij, is de dubbel nu een stuk populairder’ aldus toernooileider Raymond van der Peppel.

Aanstaande vrijdag zal het toernooi van start gaan. Zondag 25 maart is de finaledag. Die dag zullen alle finalisten strijden om de eerste en tweede plaatsen. Publiek is van harte welkom. Tennisvereniging Rijnhuyse zit aan Rond het Fort 12 in Jutphaas.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren