Open Jeugdtoernooi bij Tennisvereniging Rijnhuyse

Vanaf donderdag 19 januari jl. is de inschrijving voor het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse geopend. Vind je tennissen leuk dan ben je van 17 t/m 26 maart 2017 van harte welkom op het negende Open Jeugdtoernooi van Rijnhuyse in Nieuwegein. Sinds een aantal jaren is de ondergrond van Rijnhuyse allweather smashcourt. Er wordt zoveel mogelijk in poules gespeeld, zodat de deelnemers meerdere partijen spelen. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 4 maart a.s. via www.toernooi.nl.

De speler (m/v) met de gouden instelling, waarbij wordt gekeken naar sportief gedrag op en buiten de baan, doorzettingsvermogen en plezier op de baan, maakt kans op het Gouden Racket (belegd met echt bladgoud). Op de finaledag kunnen alle deelnemers en hun supporters mee-eten met de gouden lunch in het clubhuis. Voor de jongere tennisspelers (rood en oranje) is er woensdagmiddag 22 maart het Rood & Oranje Event.

Dit jaar is ‘jij bent Goud waard’ het thema van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse. Want sportiviteit, doorzettingsvermogen en plezier op de baan staan hoog in het vaandel bij Rijnhuyse. De deelnemer met de Gouden instelling wint het Gouden Racket, voorzien van echt bladgoud, gemaakt door Grondijs Schilderwerken.

Daarnaast staat Tri-tennis voor de deelnemers klaar en is er een voetbalkooi. Jongere tennissers (t/m 11 jaar) kunnen woensdag 22 maart a.s. meedoen aan het Rood & Oranje event bij Rijnhuyse.

Binnen Tennisvereniging Rijnhuyse neemt de jeugd een belangrijke rol in. Kinderen vanaf 4 jaar (kabouter of tegenwoordig ook jeugd Blauw genoemd) kunnen al tennisles krijgen. Daarnaast is een grote groep selectiejeugd, plus de reguliere lessen. Ook zijn diverse jeugdige rolstoeltennissers lid bij Rijnhuyse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren