Katern

Open Dag bij FC Utrecht

Zaterdag 13 juli is een dag om je op te verheugen. De Open Dag van FC Utrecht is dan namelijk, en die staat bol van het vermaak voor jong en oud. Wat te denken van onder meer een optreden van John West, een keur aan kraampjes, gave attracties waar je gratis in kunt, teampresentaties en nog veel meer. Het is die dag van 12.00 uur tot 17.00 uur te doen bij Stadion Galgenwaard! En wist je dat Nieuwegein na Utrecht de stad is die de meeste Seizoenkaarthouders van FC Utrecht herbergt?

Selfies en handtekeningen
Selfies en handtekeningen scoren van de spelers van Eredivisieteam FC Utrecht, Keuken Kampioen Divisie-ploeg Jong FC Utrecht én de speelsters van Azerion Vrouwen Eredivisionist FC Utrecht Vrouwen: het kan allemaal tijdens de Open Dag van FC Utrecht. Daar worden de drie profploegen van FC Utrecht aan de toeschouwers voorgesteld en mengen de spelers en stafleden zich daarna tussen het publiek.

Optreden John West, Tuffy Gang en meer
Op het voorplein van Stadion Galgenwaard brengt John West onder meer zijn populaire nummers ‘Jouw Blik’, ‘Lekker Ding’ en zijn nieuwste hit ‘Ome Jan’ ten gehore. Ook Turfy Gang uit Maarssen en de Utrechtse artiesten Rik Hoogland, Jos van Schaik, Martin van Doorn en Mike Versteeg treden – met dank aan SupportersVereniging FC Utrecht – op tijdens de FC Utrecht Open Dag, die uiteraard gratis te bezoeken is.

Ook aan attracties – allemaal gratis natuurlijk, want zo hoort dat bij een Open Dag – geen gebrek. Er is een pannakooi, een stormbaan, er zijn springkussens en er is een zweefmolen. Wie wil genieten van een uniek uitzicht en geen hoogtevrees heeft, kan de lucht in met de Skywatch. Liever met beide benen op de grond? Neem eens een uniek kijkje in de enige echte FC Utrecht-spelerbus!

Smaakt dat naar meer? Er zijn tijdens de Open Dag voortdurend rondleidingen. Van de kleedkamers tot en met het veld: wie deelneemt aan zo’n tour komt overal.

FC Utrecht Markt
Tussen al die vermakelijke bezigheden door kan worden rondgestruind over de FC Utrecht Markt (met kraampjes van onder meer Conclusion, Bud, Castore, Dassy en Odido) en worden genoten van wat lekkers te eten en drinken. Zo is onder meer Meneer Smakers van de partij, met een heuse FC Utrecht Hamburger.

De FC Utrecht Open Dag begint op zaterdag 13 juli om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur op het voorterrein van Stadion Galgenwaard. De toegang is uiteraard gratis. Bij de cateringpunten kan alleen met pin betaald worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk