‘Opa ziet spoken’ succesvol ontvangen

Afgelopen zaterdag was de premiere van het toneelstuk ‘Opa ziet spoken’. In een uitverkocht theater De Kom lag het publiek dubbel van het lachen en mocht de amateur toneelvereniging ‘De Dorpsspeler’ uit Jutphaas met een staande ovatie het podium verlaten. Gelukkig is er een herkansing want aanstaande zaterdag is er een tweede voorstelling!

Het beloofd een gezellig avondje te worden en er kan volop gelachen worden om een klucht geschreven door Aad Caspers. Zo wordt u meegenomen naar een gezin in Noordwijk. Een echtpaar met hun dochter die in de zomermaanden gasten ontvangen, waar opa nog inwoont, en de buurvrouw geregeld een kopje suiker komt lenen. Maar… wanneer de nieuwe lichting gasten aankomen is de rust verdwenen.

Een avond vol lachwekkende taferelen die u zeker plezieren! De regiseur is Hennie van Dijk en de voorstelling begint zaterdag 25 januari om 20.15 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater De Kom en kosten 7.00 euro per stuk, maar je kunt ook meedoen met de prijsvraag en 2 kaarten winnen!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren