Ontruimingsoefening in De Kom

Op dinsdagavond 9 juli 2002 houdt Theater en Kunstencentrum De Kom een ontruimingsoefening. De oefening is bedoeld om ervaring op te doen met het ontruimen van het gehele gebouw alsook het testen van de bedrijfshulpverleningsorganisatie. Naast de bezoekers in het kunstencentrum willen wij graag tenminste tweehonderd personen in de theaterzaal, die bereid zijn mee te werken aan de ontruiming.

De Kom is op zoek naar personen, die vrijwillig aan deze ontruimingsoefening willen meedoen. Wie ons behulpzaam wil zijn bij deze – gelukkig niet noodgedwongen – ontruiming, kan zich met naam en adres opgeven bij De Kom.

De kom verwacht de deelnemers omstreeks 20.00 uur in de foyer van De Kom. Omstreeks dezelfde tijd gaan de zaaldeuren open en kan ieder plaats nemen in de theaterzaal. Om 20.15 vindt er een optreden plaats van de band Jazzalite. Na enige tijd zal het programma gestopt worden en zal de ontruimingsoefening plaatsvinden. Als het hele gebouw leeg is, keren we terug in De Kom voor een drankje.

Wellicht wordt er vervolgens nog een tweede oefening gehouden. Specialisten van een gerenommeerd opleidingsinstituut voor bedrijfshulpverlening zullen de oefeningen leiden, begeleiden en evalueren. Belangstelling om deel te nemen aan deze oefenavond? Neem dan even contact op met De Kom (tel. 030 – 60 557 97).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren