Katern

Ontdek meer dan 100 gratis sport- en beweegactiviteiten in Nieuwegein tijdens de Nationale Sportweek 2024

Over twee weken is het weer zover: de Nationale Sportweek 2024 gaat van start! Van 21 tot en met 27 september staat Nieuwegein opnieuw volop in het teken van sport en beweging. De buurtsportcoaches van SportID, in samenwerking met lokale partners en sportclubs, hebben ook dit jaar een uitgebreid programma samengesteld met activiteiten voor jong en oud. Een overzicht van alle door SportID georganiseerde activiteiten is hier te vinden.

Tijdens deze sportieve week kunnen inwoners van Nieuwegein kennismaken met diverse sport- en beweegactiviteiten. Zo is er bijvoorbeeld de interactieve Joggy’s Speurtocht, waar kinderen opzoek gaan naar de vriendjes van Mascotty Joggy op Cityplaza. Nieuwe inwoners kunnen op een feestelijke manier kennismaken met sport en welzijn en meelopen met de wandelbingo vanaf sporthal de Waterlelie.

Bedrijven uit Nieuwegein nemen het tegen elkaar op in de Vitality Games, waarbij ze strijden om de titel ‘Vitaalste Bedrijf van Nieuwegein’. Op het Cityplaza vindt tevens een verenigingsmarkt plaats waar sportclubs zich presenteren, en in sporthal de Driemaster is de Esports Area geopend voor een unieke virtuele sportbeleving.

Maar er is nog veel meer!
Naast het programma van de buurtsportcoaches van SportID zijn er ook meer dan 100 andere gratis proeflessen en activiteiten georganiseerd door lokale clubs, verenigingen en beweeggroepen. Een volledig overzicht vind je hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk