Ontdek het CityLab in september!

Ontdek wat je allemaal kan. Het CityLab is de nieuwe maakplaats van bibliotheek Nieuwegein in het Stadshuis. Het CityLab is een plek waar je kennismaakt, experimenteert, leert, ontmoet en ontwerpt. Met activiteiten en workshops op het grensvlak van maken, kunst en technologie voor jong en oud! Zie hieronder het overzicht van CityLab activiteiten in de maand september.

Open Lab
Zaterdag 7 september van 14:00 – 16:00 
Elke eerste zaterdag van de maand is het Open Lab in het CityLab van bibliotheek Nieuwegein. Tijdens het Open Lab is iedereen welkom om binnen te lopen. Je kunt aan de slag met de materialen die klaarstaan. Op zaterdag 7 september gaan we aan de slag met proefjes. Dus zet je veiligheidsbril maar op en doe je labjas aan! Voor ouders en kinderen vanaf 8 jaar.

MaakMaandag
Vanaf maandag 9 september: elke maandag van 18:00 – 20:00 
MaakMaandag is een maakavond voor jongeren en volwassenen. Ben jij met technologie, code, kunst en/of vormgeving bezig of wil je hier meer over leren? Kom dan langs bij MaakMaandag. Werk aan je eigen projecten en maak gebruik van de materialen van het CityLab. We hebben onder meer 3D-printers en een lasersnijder. De MaakMaandagen zijn gratis en op inloop.

Een verhaal schrijven met AI?!
Donderdag 19 september van 18:30 – 20:00 
Een verhaal schrijven samen met ChatGPT, kan dat wel? En van wie is het verhaal dan? Tijdens deze activiteit duiken we in de wereld van AI en verhalen schrijven. Wie schrijft beter? Deze workshops is onderdeel van Boekenweek van Jongeren.

Meer informatie en om je aan te melden voor de workshop ga je naar de website van de biliotheek Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk