Nominaties Superpit 2004 bekend

In december 2004 zal voor de twintigste achtereenvolgende maal in Nieuwegein de SUPERPIT voor vrijwilligerswerk worden uitgereikt. Deze prijs voor een Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie bestaat uit een hand vervaardigde trofee door de Nieuwegeinse kunstenaar Joke Brouwers en een geldbedrag. Het geldbedrag voor de winnaar bedraagt een som van € 1000,- en tevens is er een bedrag van € 250,- voor de overige vier genomineerde organisaties. Dat alles is mogelijk omdat de organisatie van de Superpit, het Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein, een overeenkomst heeft gesloten met de plaatselijke Rabobank.

De beoordeling van de aanmeldingen/voordrachten heeft plaats gevonden aan de hand van een aantal criteria met betrekking tot het thema van dit jaar “Jong en Oud”. De jury wil dit jaar aandacht besteden aan de wisselwerking tussen jonge en oude vrijwilligers in een organisatie, en willen we kijken naar organsisaties die langer dan 15 jaar bestaan en van hun de succesfactoren horen.

De jury heeft uit dertien kandidaten een keuze moeten maken, dit jaar zijn genomineerd:

– Nieuwegeins Jeugdorkest ’t JoNg

– Muziekvereniging Kunst Na Arbeid

– Voetbalvereniging JSV

– Kindertuinproject van tuindersvereniging Ons Belang

– Thuishulpcentrale voor gezinnen met gehandicapte of chronisch zieke

Op dinsdag 7 december van 20.00 tot 23.00 uur zal, tijdens een feestelijke bijeenkomst in buurtcentrum Feniks, de prijs worden uitgereikt door de burgemeester de Vos.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren