Nominaties Superpit 2002 bekend

In december 2002 zal voor de achttiende achtereenvolgende maal in Nieuwegein de SUPERPIT voor vrijwilligerswerk worden uitgereikt. Deze prijs voor een Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie bestaat uit een hand vervaardigde trofee door de Nieuwegeinse kunstenaar Hans van Neutegem en een geldbedrag.

De “SUPERPIT 2002” blijft echter een prijs voor een Nieuwegeinse vrijwilligersorganisatie. De beoordeling van de organisatie heeft plaats gevonden aan de hand van een aantal criteria met betrekking tot het thema van dit jaar “Kwaliteit in beweging”.

In vergadering bijeen heeft de jury verschillende projecten besproken, die zich hadden aangemeld of waren voorgedragen. Uit deze projecten hebben zij er vijf, aan de hand van gegevens en informatie, die de jury ter beschikking stonden, genomineerd.

De vijf genomineerde projecten voor dit jaar zijn:

Verwendag voor moeders met gehandicapt kind

Informatiepunt voor Ouderen Nieuwegein (ION)

Werkgroep Huiswerkbegeleiding en Ouderparticipatie

Nieuwegeinse Sportstichting Samen Verder (NSSV)

Wereldwinkel Nieuwegein

26 november wordt beslist wie uiteinde-lijk de “SUPERPIT 2002” krijgt uitgereikt. Deze prijs wordt vervolgens op zaterdag 7 december 16.00-18.00 uur in buurtcentrum De Boog uitgereikt door wethouder Carla Breuer.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren