Nieuws van Volleybalvereniging Vrevok

Volleybalclub Vrevok in Nieuwegein heeft Bjørn Peijnenburg en Frank Magnee vastgelegd. Peijnenburg speelde in het seizoen 2002-2003 ook al voor Vrevok en heeft ook komend seizoen de positie van passer-loper. Middenspeler Frank Magnee speelde vorig seizoen voor het Rotterdamse Fusion.

Ook Niels Plinck, Sasa Rendic, Ralph Backer, Rick Wiltenburg, Marnix Elbers, Thijs Bouwman en Paul van der Ven spelen volgend seizoen voor Florie/Vrevok. Spelverdeler Van der Ven tekende bij voor één seizoen.

Richard de Kogel van het Nieuwegeinse Vrevok en Emiel Boersma zijn zaterdag uitgeschakeld bij het beachvolleybaltoernooi in de Poolse plaats Stare Jablonki (World Tour). Het Nederlandse gelegenheidsduo verloor in de derde ronde van de herkansing na een uitstekend begin toch nog van de Brazilianen De Jesus Magelhaes en Paulo Emilio:21-13 20-22 en 11-15. Het enerverende duel duurde bijna een uur.

De Kogel, die normaal een koppel vormt met Rick Wiggers, eindigde door deze nederlaag op de gedeelde 13e plaats, goed voor 4000 dollar.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren