Nieuwjaarsreceptie gemeente op 3 januari 2005

Op 3 januari 2005 houdt de gemeente haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats in het Home Trade Center aan de Symfonielaan. Vanaf 19.00 uur zijn alle inwoners van Nieuwegein van harte welkom. De receptie duurt tot 21.30 uur. Om 19.30 uur houdt burgemeester Cor de Vos een korte toespraak. De Marokkaanse band Akil verzorgt de muzikale omlijsting.

Alle Nieuwegeiners die in 2004 in Nieuwegein zijn komen wonen, krijgen apart een uitnodiging. Om 18.30 uur, een half uur vóór aanvang van de openbare receptie, worden de ereburgers van Nieuwegein en de ontvangers van een Anna van Rijnpenning en Stadspenning reeds verwelkomd. Zij ontvangen daarvoor apart een uitnodiging.

In voorgaande jaren hield de gemeente haar nieuwjaarsbijeenkomst in de Stadswinkel van het gemeentehuis. Het college wil echter meer ´de stad in´ om de Nieuwegeiners te ontmoeten. Dat kan onder meer door de nieuwjaarsreceptie niet langer in het gemeentehuis te houden, maar op locaties in of direct bij de stad, dichter bij de Nieuwegeiners. In 2005 is de receptie daarom in het Home Trade Center. Bovendien leent de Stadswinkel in het gemeentehuis zich niet bijzonder goed voor een grote bijeenkomst en is het gemeentehuis in de avonduren beperkt bereikbaar met openbaar vervoer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk