Nieuwegeinse Woonbeurs op het Stadshuis

Ben je benieuwd welke woningen er nu en in de komende jaren worden gebouwd in Nieuwegein? En wil je meer weten over de toekomst van wonen in Nieuwegein? Kom dan op woensdagavond 16 oktober a.s. naar de Nieuwegeinse Woonbeurs op het Stadshuis. Het begint om 19.00 uuren duurt tot 20.30 uur.

Volop kansen
In Nieuwegein worden tot 2030 maar liefst 5.000 nieuwe woningen gebouwd. De woningen worden gebouwd in verschillende prijsklassen en voor verschillende doelgroepen; jongeren, ouderen, alleenstaanden en gezinnen. Voor iedereen die een koopwoning zoekt, krijg je in Nieuwegein volop kansen.

Ontdek de nieuwbouwplannen
Tijdens de Nieuwegeinse Woonbeurs kom je alles te weten over actuele woningprojecten en trends en ontdek je meer over de nieuwbouwplannen in Rijnhuizen en City. Er is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met projectontwikkelaars en NVM-Makelaars en je kunt het aanbod van nieuwbouw in Nieuwegein bekijken.

Je eigen droomwoning bouwen
Droom je ervan om je eigen woning te bouwen? Daarover kun je op de beurs meer informatie krijgen! Er is er een duurzaamheidsloket aanwezig waar je advies kunt krijgen over vergroenen, isoleren en duurzaam wonen.

Kom langs!
Samen met de gemeente Nieuwegein organiseert De Keizer Makelaarsgroep deze woonbeurs. Alle belangrijke organisaties die zich bezighouden met wonen in Nieuwegein zijn aanwezig. Vooraf aanmelden is niet nodig, dus kom gezellig langs! De beurs is op woensdagavond 16 oktober a.s. van 19:00 tot 20:30 uur, op het Stadhuis in Nieuwegein (4e verdieping).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren