Nieuwegeinse kinderen openen officieel de Dino Experience op Cityplaza

Vandaag is de spectaculaire Dino Experience officieel geopend op Cityplaza. Onder luid gejuich van enthousiaste kinderen uit Nieuwegein maakten een echte dino en een ranger hun opwachting om het startsein te geven voor deze unieke gratis Dino tour. Tot 11 november kunnen bezoekers een reis maken door de fascinerende wereld van de dinosauriërs, midden in het hart van Nieuwegein.

Dino experience

Tijdens de feestelijke opening kregen de jongste inwoners van Nieuwegein de eer om de Dino Experience te onthullen. Onder begeleiding van een ranger, die alles wist te vertellen over de prehistorische giganten, kwam er zelfs een levensechte dino tot leven. De Dino Experience bestaat uit acht indrukwekkende dino spots, waar kinderen op een interactieve manier alles kunnen leren over deze fascinerende prehistorische dieren. Elke spot brengt de dinosaurussen tot leven met realistische geluiden en bewegingen, waardoor de beleving nog spannender wordt. Daarnaast is er een speciaal dino-boekje waarmee kinderen tijdens hun tour allerlei leuke weetjes kunnen ontdekken en hun eigen avontuur kunnen volgen. Een leerzaam en avontuurlijk uitje voor jong en oud.

“Met de Dino Experience voegen we een avontuurlijke beleving toe aan Cityplaza waarbij we jonge gezinnen het leukste gratis uitje voor hersfstvakantie bieden. Of je nu komt voor je dagelijkse boodschappen, een sportieve workout, een gezellige lunch of om iets bijzonders mee te maken—Cityplaza biedt voor ieder wat wils. Met dit soort evenementen willen we laten zien dat Cityplaza meer is dan een winkelcentrum; het is een dynamische ontmoetingsplek waar alles samenkomt voor onze bezoekers” aldus Sanne Verwer, marketing manager bij Wereldhave.

De Dino Experience is dagelijks te bezoeken tot 11 november en biedt voor bezoekers van alle leeftijden de kans om oog in oog te staan met de indrukwekkende wereld van de dino’s.

Dino Experience

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk