Nieuwegeinse kinderen in beweging met mascotte Joggy tijdens Joggy’s Winteravontuur!

Springen op de trampoline, slingeren aan ringen, dansen met Joggy, T-shirts versieren, een silent disco en bewegen met glow in the dark… Het kon allemaal tijdens Joggy’s Winteravontuur op 28 december! Samen met mascotte Joggy, HV Nieuwegein en de jeugdwerkers van Movactor hebben de buurtsportcoaches van SportID 70 kinderen in beweging gebracht.

In de ochtend verzorgde HV Nieuwegein een beweegparcours voor 1 – 4 jarigen. Aan het einde van de activiteit kwam mascotte Joggy langs voor een dansje en deelde fruit uit. Omdat de kinderen, papa’s en mama’s goed mee hebben gedaan kreeg iedereen een high five van JOGGY. In de middag hebben kinderen van 4 – 12 jaar T-shirts versiert met glow in the dark stiften. Een gezonde snack op tafel kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. Daarna vertrokken ze met de nieuwe shirts naar de donkere sporthal voor winterse beweegspelletjes zoals sleeën, skilopen en bowlen met sneeuwballen. De jeugdwerkers van Movactor sloten het af met een feestelijke silent disco.

Joggy’s Winteravontuur werd georganiseerd vanuit JOGG Nieuwegein, die zich inzet voor een gezonde jeugd en een gezonde toekomst. Ben je benieuwd naar Joggy’s volgende avontuur? Houd mijnsportid.nl in de gaten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren