Nieuwegeinse inbrekers aangehouden in Druten

Dankzij een alerte getuige heeft de politie in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus in Druten twee 19-jarige mannen uit Nieuwegein aangehouden. Zij worden verdacht van poging tot inbraak in een woning.

Omstreeks 01.30 uur meldde een getuige bij de politie dat hij op de Leigraaf een paar mannen zag staan die vervolgens de oprit van een huis opliepen. De melder wist dat de bewoners van de betreffende woning op vakantie zijn. Hij vertrouwde het niet en belde de politie. Toen agenten bij de woning aankwamen, waren de mannen vertrokken. Wel ontdekten zij dat er aan het slot was geknoeid. Agenten hebben in de omgeving nog naar de mannen uitgekeken, maar er werd niemand aangetroffen.

Kort nadat de politie was vertrokken, belde de buurtbewoner weer. Hij zag dat er in dezelfde straat, valkbij de betreffende woning, een auto geparkeerd werd met daarin dezelfde mannen als die hij even daarvoor had gezien. Agenten zijn direct naar de Leigraaf teruggegaan en hebben de twee 19-jarige inzittenden kunnen aanhouden. De mannen zijn ingesloten in het politiebureau voor nader onderzoek.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren