Nieuwegeinse in finale NK Pole Fitness

Pole Fitness-kampioen Victoria Visser plaatst zich opnieuw voor NK Pole Fitness 2013. De 30-jarige Victoria Visser uit Nieuwegein zal op 24 maart aanstaande haar titel verdedigen op het Nederlands Kampioenschap Pole Fitness 2013. Visser, die al enige jaren aan de top meedraait, wist zich tijdens de tweede voorronde bij Pole fitness Den Haag opnieuw te plaatsen.

Op 27 januari en 2 februari 2013 waren de voorrondes van het NK Pole Fitness. In totaal streden 45 dames in drie verschillende categorieën: Advanced (langer dan een jaar bezig, vrij in technieken), Basic (korter dan een jaar bezig, alleen basistechnieken) en Synchroon (twee personen, vrij in technieken). In tegenstelling tot de andere jaren, waren de voorrondes waren dit jaar zonder publiek.

Voor Visser is het haar vierde keer dat ze uitkomt in de finale. In 2008 behoorde zij al tot de tien besten van Nederland en in 2010 werd zij bekroond met twee medailles: ze behaalde brons bij de gevorderden en zilver in de categorie synchroon. Afgelopen jaar werd zij voor de eerste maal kampioen. Op 24 maart aanstaande wordt duidelijk of ze haar titel zal prolongeren.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren