Nieuwegeiners geselecteerd voor EK JiuJitsu

Door de bondscoaches van de Judo Bond Nederland zijn liefst 8 JiuJitsuka’s van BSPHolland uit Nieuwegein geselecteerd om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen JiuJitsu voor senioren. Dit EK wordt in Nederland (Almere) gehouden op 6 en 7 juni a.s. Dat de wedstrijden in Nederland worden gehouden is een uniek iets, het laatste grote titel toernooi in Nederland dateert van 2006, tijdens dit WK nam de huidige bondscoach van de JBN en nu eigenaar van CombySport/BSPHolland afscheidt als wedstrijd sporter.

Meedoen voor de wedstrijden in het fighting systeem en het DUO systeem wedstrijden voor heren en voor dames zijn: Johan de Gier in de klasse -77 kilo, Wout Vringer in de klasse -85 kilo, Melvin Schol in de klasse -94 kilo, Charella Westra in de klasse dames +70 kilo en het heren DUO koppel Ruben Assmann en Marnix Bunnik. Tevens is als reserve gekwalificeerd Rico Struis voor de klasse -77 kilo.

Voor het eerst in haar bestaan doet er een Newaza atleet mee en wel Nieuwegeiner Brian Frowyn. Hij doet mee in de klasse -69 kilo.

Daarnaast worden ook de Landen Team wedstrijden gehouden om het Europees Kampioenschap voor Landen Teams. BSPHolland levert ook hier een fors deel van de deelnemers, naast Wout Vringer-85, Melvin Schol -94, Charella Westra +70 en Johan de Gier -77 zijn voor de team wedstrijden ook Rico Struis -77 en Brian Frowyn -69 geselecteerd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren