Nieuwegeiner wint standwerkerconcours

De Nieuwegeiner Frans de Graaf is afgelopen weekend winnaar geworden van het Standwerkconcours op de weekmarkt in Dordrecht. Frans deed aan het concours mee met zijn braadpannen. Hij mocht de prijs in ontvangst nemen van Wethouder Jasper Mos.
Volgens juryvoorzitter Jasper Mos waren er vier uitschieters. Toch stak Frans de Graaf er met zijn braedpannen net boven uit. Mos: “Het ging om het totaalplaatje. Hij is verbaal heel sterk en weet zijn producten op een fraaie manier te presenteren. En de juryleden waren het er over eens, dat hij een mooie stand had die goed aangekleed was. Daar komt bij dat hij met de pannen een relatief duur product aan de man moet zien te brengen en dat ging hem goed af. Hij had een uitstekende interactie met het publiek dat langere tijd bij hem bleef staan.
Bovendien lukte het hem na een mooi verkooppraatje om de artikelen – met prijzen vanaf 20 euro – aan de mensen te slijten. Dat is toch een bijzondere gave, want sommige mensen namen meerdere pannen mee. Zijn verhaal klopte helemaal en daardoor is hij de terechte winnaar.”
Frans de Graaf staat al ruim twintig jaar op meerdere weekmarkten in Midden-Nederland. Hij doet al 15 jaar mee aan concoursen en pakt zeer regelmatig de hoofdprijs mee. Ook in Dordrecht heeft hij al eerder de hoofdprijs mee naar huis genomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren